Oberta la convocatòria per al Programa de digitalització del comerç i els serveis del Montsià

El programa oferirà formació gratuïta en competències digitals i assessorament professional a mida per un nombre limitat d’empreses que hi participin.

L’Agència de Desenvolupament Local del Monstià obre la convocatòria per inscriure’s al programa gratuït de formació i assessorament adreçat al comerç, els serveis i les PIME del Montsià. Tres tallers pràctics inicien l’itinerari formatiu: Fotografia mòbil per a xarxes socials, Whatsapp Business per a vendre i Disseny amb Canva. Finalment, tres sessions més després de l’estiu per tal de consolidar coneixements i posar-los a la pràctica. Tot plegat, amb l’objectiu d’implementar un Pla de promoció i difusió concretada en el negoci dels i les participants. A més a més l’itinerari formatiu serà complementat amb un assessorament professional i individualitzat per aquelles empreses que ho sol·licitin (places limitades) i participin de tot el programa.

Tots els tallers, sessions i assessoraments es duran a terme a càrrec de la consultoria en comerç i desenvolupament local Focalizza, amb l’acompanyament del personal tècnic de l’Agència de Desenvolupament Local del Monstià. El programa té un format híbrid. Dues de les sessions pràctiques es desenvoluparan en un format presencial i els assessoraments i sessions la resta de sessions d’aprenentatge ho faran en format virtual, per tal de minimitzar l’esforç de desplaçament i conciliació de les sessions.

Els empresaris i empresàries es poden inscriure només a les sessions que siguin del seu interès, o bé fer-ho a totes les sessions i seguir el programa complet. Tot i així, per poder gaudir de l’assessorament individual es requerirà participar d’un mínim del 80% de les sessions.

Per a més informació i/o resoldre els vostres dubtes adreceu-vos a l’equip d’empresa de l’Agència de Desenvolupament Local del Montsià a través de la següent adreça electrònica: puntempresa@montsia.cat

Inscriu-te en aquesta oferta de feina utilitzant el següent formulari.
* Tots els camps són obligatoris.

Comparteix aquesta publicació

Rep totes les notícies a la teva bústia

Assabentat de tots els seminaris, tallers, cursos en temps real.

Explorar més...

Empresa

Jornades d’innovació al sector primari II

La producció biodinàmica i l’ocupació al sector primari. Des de l’Agència de desenvolupament local del Montsià us convidem a la segona edició de les Jornades d’innovació al

Estàs preparat
per al teu futur?

Fes-nos arribar el teu dubte relacionat amb la teva formació, empresa o projecte empresarial i t'orientarem per fer-ho realitat.