NOTÍCIES

S'inicien les inscripcions al Programa de Transformació Digital i Indústria 4.0

El 19/05/2021 / Per:

El programa oferirà seminaris gratuïts per entendre la transformació digital i avançar cap a la implementació de tecnologies i solucions d’indústria 4.0. i assessorament professional a mida.


L’Agència de Desenvolupament Local del Montsià obre les inscripcions al programa gratuït de seminaris i assessoraments personalitzats, adreçat a treballadors/es, directius/ves de petites i mitjanes empreses i autònoms/es.

Els seminaris tindran una orientació introductòria, que us permetran tenir una visió global i de conjunt per entendre la transformació digital i avançar cap a la implementació de tecnologies i solucions d’indústria 4.0. Les sessions seran les següents:

  • Seminari 1. Workshop de diagnosi del grau de transformació digital
  • Seminari 2. Introducció a la fabricació additiva
  • Seminari 3. Introducció a la IoT i al Big Data 
  • Seminari 4. Nous models de la relació amb els clients 
  • Seminari 5. Digitalització de la gestió interna
  • Seminari 6. Com gestionem un entorn de transformació digital
  • Visita a una implementació d’indústria 4.0 de referència

El programa d’assessorament consisteix en sessions de treball individuals amb la consultoria OptimPeople, especialitzada en transformació digital. L’objectiu d’aquestes sessions personalitzades és treballar un petit pla d’acció per reforçar l’estratègia digital i d’indústria 4.0. Per tal de poder accedir a l’assessorament individualitzat serà imprescindible que assistiu a la primera sessió del programa.

Les places al Programa són limitades. Formalitzeu la vostra preinscripció a través d’aquest enllaç i en uns dies rebreu la confirmació definitiva per a la vostra plaça. Podeu inscriure-us només a algun dels seminaris per separat o participar de tot el programa.

Per a més informació i/o resoldre els vostres dubtes adreceu-vos a l’equip d’empresa de l’Agència de Desenvolupament Local del Montsià a través de la següent adreça electrònica: puntempresa@montsia.cat