15 de novembre, de 11:30h a 13:30h – Cambra de Comerç, Cervantes, 7, Tortosa

Present i futur.La sessió consistirà d’una taula rodona – debat, on hi participaran els gerents de 5 empreses del territori que destaquen amb e-commerce de referència als seus sectors. Durant la sessió es debatrà quina és la situació actual de l’e-commerce, com està al territori i quin podria ser el futur de la venda online.

Els e-commerce participants seràn:
Mundoparquet (https://www.mundoparquet.com/)
Dormideo (https://www.dormideo.com/)
Electropremium (https://www.electropremium.com/)

25 de novembre, de 9:00h a 13:00h – Sala Central del Centre Marcel·lí Domingo, La Sénia

Prestashop. Prestashop és una de les plataformes per crear botigues online més utilitzades al nostre país. Electropremium ens explicarà en quins casos es recomanable utilitzar-la, quins son els seus avantatges, com funciona la gestió de continguts, com s’analitza el trànsit del web mitjançant Google Analytics i Google Search Console i com es prepara una campanya mitjançant Google Adwords.

L’e-commerce que conduirà la sessió serà Electropremium amb Jordi Baucells.

Durant aquesta sessió és recomanable l’ús d’ordinador portàtil.

Pots disposar de la presentació oferida durant la sessió accedint al següent enllaç: http://www.electropremium.com/img/cms/curs/PrestaBaucells.pdf

29 de novembre, de 9:00h a 13:00h – Biblioteca Municipal Sebastià Juan Arbó, Sant Carles de la Ràpita

La (crua) realitat d’un e-commerce. Sortint de la idea de que la venta per internet és un camí ple de flors que et permet incrementar les ventes de manera ràpida i sense esforç, mundoparquet.com ens explicarà quins han estat els entrebancs i problemàtiques que han trobat des de que van iniciar la venta online fa quasi 20 anys, com els van superar i quina és la situació actual en que han esdevingut un referent de la venta de parquet online i han començat a vendre directament a Amazon.

L’e-commerce que conduirà la sessió serà Mundoparquet amb Xavier Guas i Joan Estellé.

Durant aquesta sessió és recomanable l’ús d’ordinador portàtil.

9 de desembre, de 9:00h a 13:00h – Sala d’Actes Institut Manuel Sales i Ferré, Ulldecona

Marketplaces. Els marketplaces son els centres comercials de la xarxa, és a dir, son plataformes web que permeten tant a compradors com a venedors relacionar-se entre ells per efectuar una transacció comercial. Alguns dels més coneguts son Amazon, Ebay, Alibaba o CDiscount. Dormideo ens explicarà quan utilitzar aquestes plataformes, perquè, quins inconvenients i avantatges et presenten i com posicionar-te dins les plataformes.

L’e-commerce que conduirà la sessió serà Dormideo amb Enric Ginovart.

Durant aquesta sessió és recomanable l’ús d’ordinador portàtil.

13 de desembre, de 10:00h a 13:00h – Sala Emili Vives i Bertomeu del Consell Comarcal del Montsià, Amposta

Un cas d’èxit. L’objectiu d’aquesta sessió és descobrir com Marmota, un e-commerce que va néixer al territori, ha arribat a convertir-se en un referent al sector del descans en tant sols dos anys. Avui Marmota està basat al BCN Tech City, juntament amb algunes de les startups més importants del país i ja està iniciant la seva expansió internacional.

L’e-commerce que conduirà la sessió serà Marmota amb Toni Estellé.

A més a més, per tal de completar el cicle, aquelles empreses que assisteixin a un mínim de 4 sessions podran accedir a un paquet de 10 hores de consultoria en e-commerce per part d’empreses especialistes en el sector.

Inscriu-te en aquesta oferta de feina utilitzant el següent formulari.
* Tots els camps són obligatoris.

Comparteix aquesta publicació

Rep totes les notícies a la teva bústia

Assabentat de tots els seminaris, tallers, cursos en temps real.

Explorar més...

Estàs preparat
per al teu futur?

Fes-nos arribar el teu dubte relacionat amb la teva formació, empresa o projecte empresarial i t'orientarem per fer-ho realitat.