Primer hub tecnològic rural impulsat pel VAG

El VAG (Video Art Game) és el primer projecte que s’ha desenvolupat sobre la indústria del videojoc i l’oci digital fora de les grans ciutats.

Pretén, a mitjà termini, garantir la retenció i l’atracció de talent que vulgui viure en una zona rural com són les Terres de l’Ebre, però col·laborant per a aquesta gran indústria.

El projecte compta amb tres fases:

· El VAGExperience, un esdeveniment anual amb activitats culturals, on es donaran cita i participaran diferents col·laboradors de
reconeixement nacional i internacional.
· El VAGChallenge, que naixerà de la primera hackató impulsada per ENTI (Escoles de Noves Tecnologies Interactives, centre adscrits a la
Universitat de Barcelona) i diferents comunitats educatives que fomentaran equips pluridisciplinaris.
· La incuVAGdora, que pretendrà desenvolupar el primer hub tecnològic rural del país que se situarà a Amposta.

Algunes de les avantatges del futur hub tecnològic rural serà la seva ubicació geogràfica entre Barcelona, València i Saragossa o la seva zona tranquil·la i propera a dos parcs naturals així com la reserva de la biosfera de les Terres de l’Ebre.

El 4 i 5 d’octubre de 2019, es posarà en marxa tot aquest projecte amb la primera edició del VAGExperience a Amposta i que ja compta amb el suport de diferents departaments de la Generalitat de Catalunya, l’Agència de Desenvolupament Local del Montsià, l’Ajuntament d’Amposta, entre altres institucions públiques i privades així com personatges mediàtics i de renom dins del món dels videojocs.

Inscriu-te en aquesta oferta de feina utilitzant el següent formulari.
* Tots els camps són obligatoris.

Comparteix aquesta publicació

Rep totes les notícies a la teva bústia

Assabentat de tots els seminaris, tallers, cursos en temps real.

Explorar més...

Estàs preparat
per al teu futur?

Fes-nos arribar el teu dubte relacionat amb la teva formació, empresa o projecte empresarial i t'orientarem per fer-ho realitat.