El Campus Industrial 2020 de la Sénia forma 9 persones per inserir-les en el sector del moble

La capacitació ha comptat amb la participació d’un professor especialitzat en la matèria, a més de la col·laboració directa del Col·lectiu d’Empreses del Moble de la Sénia (CEMS), amb la participació activa d’onze empreses del sector del moble, nou d’elles de la Sénia. També han format part del projecte l’Institut de la Sénia, que ha cedit la maquinària i eines que s’han traslladat a una nau industrial per crear l’espai de formació, el CENFIM, l’Institut d’Estudis Seniencs i Fergarcia amb la participació de professorat.

La formació que va iniciar-se el passat mes de desembre ha estat gestionada per l’Agència de Desenvolupament del Montsià i l’Ajuntament de la Sénia i s’ha finançat per mitjà del Servei d’Ocupació de Catalunya, emmarcat en el programa “Treball  a les 7 comarques”. “Potenciar l’ocupació al territori és un dels objectius principals a nivell de comarca però per fer-ho també és imprescindible tenir a les persones formades. Amb aquest curs estem potenciant ambdós interessos, per un costat estem formant i per l’altre amb les 80 hores de pràctiques que fa l’alumnat a les empreses també potenciem la seva inserció laboral al propi territori, un altre fet a destacar”, explica satisfet el president del Consell Comarcal del Montsià, Joan Roig.

“De fet, un 23% de l’alumnat ja està treballant i esperem que durant els propers mesos estigui contractat el 100%. “Des de l’Ajuntament potenciem la formació del personal del sector industrial per tal de millorar el talent del territori i poder aconseguir uns llocs de treball de més qualitat”, afegeix l’alcalde de la Sénia, José Ramon Bellaubí.

Nova formació

En les properes setmanes està previst que s’iniciï una nova formació, de 100h (60h teòriques i 40h de pràctiques) d’ Introducció en el sector del moble de la Sénia.

Totes aquelles persones que estiguin interessades en participar han d’enviar els seus currículums a l’adreça ocupacio@lasenia.cat. Només es disposen de 8 places.

Inscriu-te en aquesta oferta de feina utilitzant el següent formulari.
* Tots els camps són obligatoris.

Comparteix aquesta publicació

Rep totes les notícies a la teva bústia

Assabentat de tots els seminaris, tallers, cursos en temps real.

Explorar més...

Estàs preparat
per al teu futur?

Fes-nos arribar el teu dubte relacionat amb la teva formació, empresa o projecte empresarial i t'orientarem per fer-ho realitat.