S’inicien les inscripcions al Programa de Transformació Digital i Indústria 4.0

El programa oferirà seminaris gratuïts per entendre la transformació digital i avançar cap a la implementació de tecnologies i solucions d’indústria 4.0. i assessorament professional a mida.

L’Agència de Desenvolupament Local del Montsià obre les inscripcions al programa gratuït de seminaris i assessoraments personalitzats, adreçat a treballadors/es, directius/ves de petites i mitjanes empreses i autònoms/es.

Els seminaris tindran una orientació introductòria, que us permetran tenir una visió global i de conjunt per entendre la transformació digital i avançar cap a la implementació de tecnologies i solucions d’indústria 4.0. Les sessions seran les següents:

  • Seminari 1. Workshop de diagnosi del grau de transformació digital
  • Seminari 2. Solucions ERP per a la petita i mitjana empresa
  • Seminari 3. Nous models de la relació amb els clients 
  • Seminari 4. Digitalització de la gestió interna
  • Seminari 5. Com descobrir nova clientela i dissenyar productes innovadors
  • Seminari 6. Màrqueting de continguts

    Visita a una implementació d’indústria 4.0 de referència

El programa d’assessorament consisteix en sessions de treball individuals amb la consultoria OptimPeople, especialitzada en transformació digital. L’objectiu d’aquestes sessions personalitzades és treballar un petit pla d’acció per reforçar l’estratègia digital i d’indústria 4.0.

Formalitzeu la vostra inscripció a través d’aquest enllaç. Podeu inscriure-us només a algun dels seminaris per separat o participar de tot el programa.

Per a més informació i/o resoldre els vostres dubtes adreceu-vos a l’equip d’empresa de l’Agència de Desenvolupament Local del Montsià a través de la següent adreça electrònica: puntempresa@montsia.cat

Inscriu-te en aquesta oferta de feina utilitzant el següent formulari.
* Tots els camps són obligatoris.

Comparteix aquesta publicació

Rep totes les notícies a la teva bústia

Assabentat de tots els seminaris, tallers, cursos en temps real.

Explorar més...

Estàs preparat
per al teu futur?

Fes-nos arribar el teu dubte relacionat amb la teva formació, empresa o projecte empresarial i t'orientarem per fer-ho realitat.